Zo werkt FIETSNET HOUTEN

kaartACHT DOORGAANDE ROUTES

Met behulp van 8 goed te volgen herkenbare routes kunnen fietsers beter en makkelijker de weg vinden. Als fietser herken je meteen op welke route je je bevindt aan de gekleurde en genummerde routestickers op de lantaarnpalen. Bij elke kruising met een andere fietsnetroute is er een kaart om snel te kunnen zien waar je bent en te bepalen hoe je het best verder kunt fietsen naar je bestemming binnen of buiten Houten.

QR-CODES

Op de routestickers staan qr-codes waarmee je via je mobiele telefoon snel kunt beschikken over de kaarten met daarop de routes en de buurten waar zij door lopen. Op de Fietsnetroutes wordt met stickers met buurtnamen aangegeven in/bij welke buurt je bent. Ook op deze stickers staat een qr-code om de kaart van de buurt snel te kunnen raadplegen. 

LEES VERDER

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *