Fietsersbond Houten ALV 2017 – woensdag 18 januari

Woensdag 18 januari 2017 was er de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de Fietsersbond Houten

De ALV werd gehouden in het clubgebouw van de Wieler Toer Club Houten (WTC) – Kruisboog 14, Houten. Aanvang van de vergadering 20.00 uur (zaal open vanaf 19.45)

Verantwoording en verkiezing

Op de ALV legde het bestuur verantwoording af over de activiteiten van het afgelopen jaar, en werd vooruit geblikt naar de plannen van het komende jaar. De leden kozen een nieuw bestuur. Verder was er gelegenheid, ook informeel,  om met elkaar in gesprek te gaan onder meer over de wensen die bij de leden spelen.

Discussie

Na de pauze discussieerden we als leden van Fietsersbond Houten over de invulling van de ‘Agenda Fiets’ die onze afdeling samen met de gemeente zal opstellen voor de komende 10 jaar. In de ‘Agenda Fiets’ willen we een samenhangend pakket van acties en maatregelen formuleren, met als doel om Houten als echte fietsgemeente nog beter op de kaart te zetten.

Presentatie

Herbert Tiemens (beleidsmedewerker Fiets van de Provincie) leidde de discussie in met een uitdagende presentatie over toekomstige mogelijkheden van de fiets. Daarna werd in groepjes gediscussieerd worden aan de hand van een aantal stellingen over verschillende fietsthema’s.

Agenda Fiets

Onderdelen van deze ‘Agenda Fiets’ kunnen zijn:

– de verbetering van de fietsinfrastructuur, ook in het buitengebied;

– fietspromotie en het stimuleren van het fietsgebruik.

  • Categorieën

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.