Fietscafé donderdagavond 15 februari in De Engel:

Vrolijk en veilig fietsen op volle paden!

Deel je ideeën en ervaringen om Houten weer Fietsgemeente te laten worden in 2028.

De Fietsersbond Houten en gemeente Houten organiseren daarvoor een Fietscafé donderdagavond 15 februari, 19.30 uur in De Engel. De avond start met een prikkelende inleiding door verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen: ‘Verkeerssituaties maak je niet alleen veiliger door de infrastructuur aan te passen, maar ook door te kijken hoe en waarom mensen zich daar op een bepaalde manier gedragen. Ik vertel mensen niet hoe ze het moeten doen, maar houdt ze een spiegel voor zodat ze herkennen: Nu je het zegt, dat doe ik ook.’

Toegang gratis. Aanmelden is prettig, graag via een mailtje naar [email protected]

Of scan onderstaande QR-code:

Wil je het fietscafé promoten, download dan hier de poster

Categorieën